Lirik Lagu Via Vallen - Kekasih Bayangan

Edit Lirik Simpan Lirik
Aku kekasih bayanganmu
Iso nyawang ning ra iso nyanding
Cinta marang ati, adoh marang nyoto
Tresno iki tansah tak cekeli

Aku kekasih bayanganmu
Lilo loro kelawan aran tresno
Ra surut niatku ra mundur jangkahku
Nadyan kowe wes duwe wong liyo

Aku pancene ora peduli
Senajan nyesek loro ning ati
Gur iso nyawang ora nduweni
Mergo tresnoku kepati pati

Ngilangke roso angel pancene
Ora segampang ngucape lambe
Senajan nelongso tak lakonane
Menowo ono dalan jebule

Tak tompo kasunyatan
Aku mung kekasih bayangan
Nelongso atiku
Tak tutupi kelawan esemku

Aku kekasih bayanganmu
Lilo loro kelawan aran tresno
Ra surut niatku, ra mundur jangkahku
Nadyan kowe wes duwe wong liyo

Aku pancene ora peduli
Senajan nyesek loro ning ati
Gur iso nyawang ora nduweni
Mergo tresnoku kepati pati

Ngilangke roso angel pancene
Ora segampang ngucape lambe
Senajan nelongso tak lakonane
Menowo ono dalan jebule

Tak tompo kasunyatan
Aku mung kekasih bayangan
Nelongso atiku
Tak tutupi kelawan esemku

Aku pancene ora peduli
Senajan nyesek loro ning ati
Gur iso nyawang ora nduweni
Mergo tresnoku kepati pati

Ngilangke roso angel pancene
Ora segampang ngucape lambe
Senajan nelongso tak lakonane
Menowo ono dalan jebule

Tak tompo kasunyatan
Aku mung kekasih bayangan
Nelongso atiku
Tak tutupi kelawan esemku
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Via Vallen - Kekasih Bayangan

Posting Komentar