Lirik Lagu Happy Asmara - Lemah Teles

Edit Lirik Simpan Lirik
Tanduran sing wes tak sirami 
Malih dadi awu ireng 
Diobong karo kahanan 

Biyen janji bareng-bareng 
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medetke angen-angen 
Tak kuatne ati yen kudu kelangan 

Kowe mbelok ngiwo nengen 
Tanpo nguwasne mburi 
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo 
Yen kowe wes ra tresno 
Ngomongo jo trus lungo 
Awas nemoni apes
Lemah teles gusti sing bakal mbales
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Happy Asmara - Lemah Teles

Posting Komentar