Lirik Lagu Ndarboy Genk - Rungokno Aku

Edit Lirik Simpan Lirik
aku jengkel karo koe
opo opo mbok putusi dewe
madep aku, rungokno aku
aku ra mung konco ngentekke wektu

aku nelongso yen we nangis, yang
padahal aku ra neng endi endi
mung coro pemikiranmu keliru
kabeh omongan mbok lebokne atimu

aku ra pengen koe sedih, yang
soyo suwe kudune soyo sayang
hubungan ojo digawe pelik
percoyo aku ra ketan sak ithik

siji sijine koe, sumpah raono liyane
ambruk cagakku nuruti kabeh angen angenmu
opo opo kok aku, kabeh mung tibakne neng aku
senajan dalan ra alus sing penting aku wani terus

aku ra pengen koe sedih, yang
soyo suwe kudune soyo sayang
hubungan ojo digawe pelik
percoyo aku ra ketan sak ithik

siji sijine koe, sumpah raono liyane
ambruk cagakku nuruti kabeh angen angenmu
opo opo kok aku, kabeh mung tibakne neng aku
senajan dalan ra alus sing penting aku wani terus

sugeng dalu, widodari, ojo nangis tibo mburi
kartoyono medot janji, rungokno aku sing nduwe ati
sugeng dalu, widodari, ojo nangis tibo mburi
kartoyono medot janji, rungokno aku sing nduwe ati
rungokno aku sing nduwe ati
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Ndarboy Genk - Rungokno Aku

Posting Komentar