Lirik Lagu Hendra Kumbara - Wayahe

Edit Lirik Simpan Lirik

huuu yayayayaya cucurucu
huuu yayayayaya cucurucu

wayahe wayahe nembung wong tuwane
mergo pacaran gandengan tangan
kuwi wes ra jaman

wayahe wayahe siji tak mantebke
hubungan intim sing bukan mukhrim
wes terlalu mainstream

sing penting aku berjuang
kanggo kowe sing tak sayang
tresnoku tenan ora gampangan
dolan tak lereni
kerjo mempeng tak lakoni nggo sangu rabi

nyuwun pangestu bapak kalih ibu
putrine sing ayu dewe kulo rumatane
nyuwun pandungo kalih sing kuoso (bismillah)
mbesok nggonmu sholat wengi aku sing ngimami

huuu yayayayaya cucurucu
huuu yayayayaya cucurucu

wayahe wayahe nembung wong tuwane
mergo pacaran gandengan tangan
kuwi wes ra jaman

wayahe wayahe siji tak mantebke
hubungan intim sing bukan mukhrim
wes terlalu mainstream

sing penting aku berjuang
kanggo kowe sing tak sayang
tresnoku tenan ora gampangan
dolan tak lereni
kerjo mempeng tak lakoni nggo sangu rabi

nyuwun pangestu bapak kalih ibu
putrine sing ayu dewe kulo rumatane
nyuwun pandungo kalih sing kuoso (bismillah)
mbesok nggonmu sholat wengi aku sing ngimami

huuu yayayayaya cucurucu
huuu yayayayaya cucurucu

wayahe wayahe nembung wong tuwane
mergo pacaran gandengan tangan
kuwi wes ra jaman

sing penting aku berjuang
kanggo kowe sing tak sayang
tresnoku tenan ora gampangan
dolan tak lereni
kerjo mempeng tak lakoni nggo sangu rabi

nyuwun pangestu bapak kalih ibu
putrine sing ayu dewe kulo rumatane
nyuwun pandungo kalih sing kuoso (bismillah)
mbesok nggonmu sholat wengi aku sing ngimami (amin)
aku sing ngimami (amin ya allah), aku sing ngimami

Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Hendra Kumbara - Wayahe

Posting Komentar