Lirik Lagu Hendra Kumbara - Dalan Lurus

Edit Lirik Simpan Lirik

 saben lewat dalan iki
 mak tratap rasaning ati
 snajan mung sedelo
 snajan sak kedepan moto
 rasane loro, ning ati gelo

 saben mlaku turut dalan
 rasane tansah kelingan
 aku wis rumongso, pancen dudu sopo sopo
 sing aku iso mung usaha lan ndungo

 ora ono liyo sing ning njero dodo
 yo mung siji tak patri ning njero ati
 ra bakal berpaling
 mung jeneng-mu sing tak eling eling

 ra ono liyane sing iso ngganteke
 yen mung gebyare ndunyo lan sak isine
 tulus lan percoyo
 dalan lurus marang Sing Kuoso

 saben mlaku turut dalan
 rasane tansah kelingan
 aku wis rumongso, pancen dudu sopo sopo
 sing aku iso mung usaha lan ndungo

 ora ono liyo sing ning njero dodo
 yo mung siji tak patri ning njero ati
 ra bakal berpaling
 mung jeneng-mu sing tak eling eling

 ra ono liyane sing iso ngganteke
 yen mung gebyare ndunyo lan sak isine
 tulus lan percoyo
 dalan lurus marang Sing Kuoso
 dalan lurus marang Sing Kuoso

Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Hendra Kumbara - Dalan Lurus

Posting Komentar