Lirik Lagu Hendra Kumbara - Dalan Liyane

Edit Lirik Simpan Lirik

sopo sing kuat nandang kahanan
sopo seng ora kroso kelangan
ditinggal pas sayang - sayange
pas lagi jeru - jerune
kowe milih dalan liyane
                         
sopo seng kuat di tinggal lungo
sopo seng atine ora loro
tenanan seng wes tak lakoni
tak simpen neng njero ati
dewe wes radadi siji
                        
yowes ben lakoni nganti sak kuat kuate ati
pesenku mong siji seng ati - ati
isoku mung mendem esuk tekan sonten
mergo sadar diri kulo dudu sinten - sinten
                      
yowes ben mung tak pendem roso
seng ono neng njero dodo
tetep tak dungokno
mugo urip mulyo
                 
isoku mung nyuwun mugo ora getun
cekap semanten maturnuwun
                            
yowes ben lakoni nganti sak kuat kuate ati
pesenku mong siji seng ati - ati
isoku mung mendem esuk tekan sonten
mergo sadar diri kulo dudu sinten - sinten
                            
yowes ben mung tak pendem roso
seng ono neng njero dodo
tetep tak dungokno
mugo urip mulyo
                                
isoku mung nyuwun mugo ora getun
cekap semanten maturnuwun
                          
isoku mung nyuwun mugo ora getun
cekap semanten maturnuwun

Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Hendra Kumbara - Dalan Liyane

Posting Komentar