Lirik Lagu Happy Asmara - Cukup

Edit Lirik Simpan Lirik

 Jaremu aku siji - sijine
Tibane ono seng liyane
We ngomong mung aku seng mok sayangi
Tibane ono dek'e neng mburi.

Wes cukup sayang
Aku nduwe wates kesabaran
Wes lilakno
Kabeh mung dadi cerito
Tiwas panggah nelongso neng njero dodo.

Duh gusti nyatane sewates ngimpi
Nduweni jodo setyo lan gemati
Mung dek'e sakjane seng tak karepne
Neng tego mblenjani lan gawe aku keloro.

Wes cukup sayang
Aku nduwe wates kesabaran
Wes lilakno
Kabeh mung dadi cerito
Tiwas panggah nelongso neng njero dodo.

Duh gusti nyatane sewates ngimpi
Nduweni jodo setyo lan gemati
Mung dek'e sakjane seng tak karepne
Neng tego ninggalne lan gawe aku.

Duh gusti nyatane sewates ngimpi
Nduweni jodo setyo lan gemati
Mung dek'e sakjane seng tak karepne
Neng tego mblenjani lan gawe aku keloro

Maturnuwun pean wes tau nyenengno
Masio akhire mung gawe cidro
Maturnuwun pean wes tau nyenengno
Masio akhire mung gawe cidro

Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Happy Asmara - Cukup

Posting Komentar